Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Lamaran

  • Automotive

    Otomotif

    Katrangan singkat:

    Teknologi tandha ditrapake ing industri suku cadang mobil, kajaba menehi tandha nomer part, spesifikasi, sing uga bisa ngatur pemasok lan entuk kemampuan tilak produk, banjur digunakake kanggo njaga produk palsu lan rodok olo. Manajemen suplier utamane ditampilake ing tandha nomer urutan, jeneng lan logo ing bagean otomatis, lan banjur nyambung karo basis data, ngawasi jumlah lan macem-macem produk, pungkasane entuk fungsi pitakon lan ngawasi aliran produk lan penjualan silang bakul.

  • Electronic and semiconductor

    Elektronik lan semikonduktor

    Katrangan singkat:

    Mesin menehi tandha bisa menehi spesifikasi, nomer seri lan nomer batch ing permukaan produk, digunakake ing komponen elektronik, trafo, konektor elektronik, papan sirkuit, plastik, logam, batere, plastik bening, keyboard, mesin cilik lan saklar. Akeh komponen lan papan sirkuit kudu diwenehi tandha lan kode ing industri elektronik, umume menehi nomer part, wektu produksi lan tanggal gudang. Umume produsen nggunakake percetakan utawa label layar sutra, lan sawetara nggunakake mesin laser marking.

  • Packaging

    Kemasan

    Katrangan singkat:

    Teknologi laser wis ditrapake ing industri kemasan. Peralatan laser bisa menehi tandha tanggal produksi, tanggal kadaluwarsa, nomer batch, logo, kode bar babagan kemasan produk cair lan padhet. Kangge ditrapake kanggo akeh bahan kemasan, kayata kothak karton, botol plastik PET, botol kaca, film komposit lan kothak timah. Peralatan laser bisa digunakake ing tembakau, ora mung kanggo ngenali informasi babagan produk rokok (kayata rokok Carton utawa rokok kotak saka pabrik rokok), nanging uga kanggo menehi tandha solusi kayata anti-pemalsuan, manajemen penjualan lan nelusuri logistik.

  • Promotional

    Promosi

    Katrangan singkat:

    Teknologi laser wis ditrapake ing industri hadiah. Minangka peralatan pangolahan canggih kanthi karakteristik kacepetan cepet lan efisiensi tinggi kanggo proses tanpa kontak, tandha laser ora duwe sampah bahan lan grafis menehi grafis apik lan apik, ora bisa digunakake. Kajaba iku, proses menehi tandha fleksibel, mung input teks lan grafis ing piranti lunak. Mesin bisa nuduhake efek sing dikarepake lan uga bisa nyukupi kebutuhan pribadi para pelanggan.

Produk sing ditampilake

Mitra kita

  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img

Babagan kita

Perusahaan kita ngetutake R&D independen lan fokus karo pengalaman pangguna, inovasi kontinental, ngrampungake kabeh desain kanthi awake dhewe. Kanggo mesthekake yen kabeh proses bisa dikendhaleni lan ngilangi kahanan sing ora dikarepake ing proses implementasi proyek, kita nggunakake strategi sing dikembangake supaya ora didesain outsourcing lan program independen, nyedhiyakake solusi lan layanan siji-sijine profesional kanggo pangguna.