Babagan Kita

BOLN Laser minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake layanan R&D, manufaktur, pemasaran lan layanan purna jual. Kita duwe spesialisasi ing industri kanggo menehi laser kanthi peralatan cerdas, lan nyedhiyakake solusi otomatis sakabehe profesional adhedhasar aplikasi menehi laser.

Perusahaan kita ngetutake R&D independen lan fokus karo pengalaman pangguna, inovasi kontinental, ngrampungake kabeh desain kanthi awake dhewe. Kanggo mesthekake yen kabeh proses bisa dikendhaleni lan ngilangi kahanan sing ora dikarepake ing proses implementasi proyek, kita nggunakake strategi sing dikembangake supaya ora didesain outsourcing lan program independen, nyedhiyakake solusi lan layanan siji-sijine profesional kanggo pangguna.

Produk

Produk utama kalebu serial laser marking laser, serial laser laser CO2, serial laser marker laser ultraviolet lan sapanunggalane. Kabeh produk bisa dilengkapi macem-macem lini produksi, peralatan otomatis lan ditrapake kanggo lingkungan industri.

Kabeh peralatan kasebut wis digunakake digunakake ing chip sirkuit terintegrasi, aksesoris komputer, bantalan industri, jam tangan, elektronik lan komunikasi, komponen aerospace, suku cadang mobil, peralatan rumah tangga, alat hardware, cetakan, kawat lan kabel, pengepakan panganan, perhiasan, grafis lan tandha teks ing tembakau lan militer, lan operasi lini produksi massal.

R&D

Kita duwe katrampilan panelitian sing kuat. Tim R&D sing ahli duwe paten lan puluhan hak cipta piranti lunak. Perusahaan kita tundhuk marang R&D independen lan fokus ing pengalaman pangguna, inovasi terus, ngrampungake kabeh desain dhewe. Kanggo mesthekake yen kabeh proses bisa dikendhaleni lan ngilangi kahanan sing ora dikarepake ing proses implementasi proyek, kita nggunakake strategi sing dikembangake supaya ora didesain outsourcing lan program independen, nyedhiyakake solusi lan layanan siji-sijine profesional kanggo pangguna.

Kualitas

Saben produk saka Laser BOLN ditliti kanthi ketat miturut standar ISO9001 sadurunge dilebokake ing pasar. Akeh seri peralatan laser sing entuk sertifikat CE.

Kualitas
%
Pengalaman
+

Kasus Pelanggan

mark machine (1)
mark machine (2)
mark machine (3)

Sertifikat

ISP9001
CE_Certificate-Boln_Laser
OHSMS