Lamaran

Otomotif

Teknologi tandha ditrapake ing industri suku cadang mobil, kajaba menehi tandha nomer part, spesifikasi, sing uga bisa ngatur pemasok lan entuk kemampuan tilak produk, banjur digunakake kanggo njaga produk palsu lan rodok olo.

Manajemen suplier utamane ditampilake ing tandha nomer urutan, jeneng lan logo ing bagean otomatis, lan banjur nyambung karo basis data, ngawasi jumlah lan macem-macem produk, pungkasane entuk fungsi pitakon lan ngawasi aliran produk lan penjualan silang bakul.

Fungsi anti-pemalsuan utamane ditampilake ing tandha nomer serial lan grafis khusus kanthi acak, lan ngaktifake saben bagean bisa langsung dingerteni, utawa mriksa liwat komputer miturut nomer tandha, sing kanthi efektif ngontrol sirkulasi produk non-asli.

Grafik sing menehi tandha ora gampang kanggo mbusak, nambah kekuwatan anti-pemalsuan.

Nguatake manajemen klaim produk, nyukupi persyaratan panggilan balik produk cacat, lan nyadari koleksi informasi bagean penting lan kemampuan tilak kualitas.

Mesin menehi tandha bisa menehi spesifikasi, nomer seri lan nomer batch ing permukaan produk, digunakake ing komponen elektronik, trafo, konektor elektronik, papan sirkuit, plastik, logam, batere, plastik bening, keyboard, mesin cilik lan saklar.

Akeh komponen lan papan sirkuit kudu diwenehi tandha lan kode ing industri elektronik, umume menehi nomer part, wektu produksi lan tanggal gudang. Umume produsen nggunakake percetakan utawa label layar sutra, lan sawetara nggunakake mesin laser marking.

Peralatan kita nggunakake teknologi tandha-kontak sing ora bisa nyukupi kebutuhan kanggo identifikasi produk ing industri elektronik. Apa resistensi, kapasitas, konektor, utawa saklar gedhe, mesin bisa menehi tandha tembung, angka, kode bar lan grafis.

Elektronik lan semikonduktor

Kemasan

Teknologi laser wis ditrapake ing industri kemasan. Peralatan laser bisa menehi tandha tanggal produksi, tanggal kadaluwarsa, nomer batch, logo, kode bar babagan kemasan produk cair lan padhet. Kangge ditrapake kanggo akeh bahan kemasan, kayata kothak karton, botol plastik PET, botol kaca, film komposit lan kothak timah.

Peralatan laser bisa digunakake ing tembakau, ora mung kanggo ngenali informasi babagan produk rokok (kayata rokok Carton utawa rokok kotak saka pabrik rokok), nanging uga kanggo menehi tandha solusi kayata anti-pemalsuan, manajemen penjualan lan nelusuri logistik.

Teknologi tandha digunakake ing industri kabel lan kabel, ditrapake kanggo menehi tandha jeneng, logo lan nomer ing produk kabel kanthi macem-macem spesifikasi lan ukuran. Ora mung menehi tandha nalika bahan baku extrudes, utawa nalika kabel angin; ora mung digunakake ing tandha produksi kanthi cepet, utawa ing palet kapisah, peralatan laser bisa menehi tandha saka sudhut sing beda, sudut pencetakan 360 derajat, dibunderaké, sudhut mlengkung, belang, lsp; utawa menehi tandha logo, spesifikasi, tanggal saka ngisor, sisih lan ndhuwur.

Mesin tandha laser BOLN cocog karo standar industri kabel lan syarat aplikasi khusus, ditrapake kanggo ditandhani ing lini produksi kanthi kecepatan tinggi (500m / menit). Tandha laser ngaktifake tembung sing ora nganggo lan luntur nalika kabel angin. Karakter minimal yaiku 0.8mm. Peralatan kita bisa menehi tandha macem-macem grafis, logo lan sertifikat standar, kayata TUV, UL, CE, lan bisa nyambung karo peralatan elektronik liyane, kayata mesin coiling, mesin pemotong, alat timbang, lsp, uga nyambungake karo sistem manajemen otomatis pabrik.

Kawat lan Kabel

Hardware mekanik

Tandha laser digunakake ing industri perangkat keras, produk logam sing bisa nganggo mesin kalebu wesi, tembaga, baja tahan karat, emas, paduan, aluminium, perak lan kabeh oksida logam.

Mesin tandha laser bisa menehi tandha macem-macem teks, nomer seri, nomer produk, kode bar, kode QR, tanggal produksi, lan bisa entuk tandha skipping. Tembung lan grafis sing ditandhani cukup jelas lan alus, lan ora bisa diilangi lan dimodifikasi, sing migunani kanggo kualitas produk lan nglacak saluran, lan kanthi efektif bisa nyegah adol produk sing wis kadaluwarsa, anti-pemalsuan lan konflik anti-saluran .

Teknologi laser wis ditrapake ing industri hadiah. Minangka peralatan pangolahan canggih kanthi karakteristik kacepetan cepet lan efisiensi tinggi kanggo proses tanpa kontak, tandha laser ora duwe sampah bahan lan grafis menehi grafis apik lan apik, ora bisa digunakake. Kajaba iku, proses menehi tandha fleksibel, mung input teks lan grafis ing piranti lunak. Mesin bisa nuduhake efek sing dikarepake lan uga bisa nyukupi kebutuhan pribadi para pelanggan.

Karakteristik presisi tinggi ing mesin kita cocog banget kanggo menehi cincin, kalung lan permata cilik lan larang regane, kanthi entuk tandha permanen sing tahan nyandhang. Tandha pribadi luwih disenengi para pelanggan ing industri perhiasan, kayata menehi tandha tegese khusus, salam lan grafis sing dipersonalisasi. Kajaba iku, mesin laser bisa menehi tandha ing macem-macem bahan, tembaga, stainless steel, sliver, emas.

Promosi