Mesin laser laser menehi BL-MCO2-30W

Aplikasi:

Digunakake kanthi akeh ing aksesoris sandhangan, kulit, kemasan omben-omben panganan, komponen elektronik, pamrosesan kerajinan, pamrosesan watu kaca, lan area grafis lan tandha teks lan pemotongan liyane. Iki uga digunakake ing pirang-pirang tandha bahan non-logam, kayata kemasan kertas, produk plastik, label, kain kulit, keramik kaca, plastik resin, produk kayu, papan PCB, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

1. Kacepetan tandha online sing luwih cepet, efek anti-palsu sing luwih efisien lan apik banget. Ndhukung tandha online ing baris assamble

2. Mesin laser marka laser nggabungake teknologi marka laser galvanometer canggih karo laser CO2 sing disegel kanthi semangat

3. Kanthi galvanometer kacepetan dhuwur, kacepetan tandha 30% luwih cepet tinimbang produk sing padha;

4. Umur dawa, dioperasikake sajrone 24 jam, tanpa perawatan dawa;

5. Dirancang kanggo lingkungan pabrikan industri, konstruksi kualitas tinggi uga memenuhi kabeh persyaratan gegayutan karo keandalan lan kekuwatan standar industri sing dhuwur. Akeh sumber laser sing ngidini menehi tandha sing tepat ing permukaan sing beda.

6. Kanthi mesin piranti lunak laser BOLN, data dinamis kayata nomer seri, barcode, kode matriks data, jeneng perusahaan, nomer akeh, lsp bisa ditrapake kanthi gampang lan efisien.

7. Konten tandha kalebu nomer seri, format tanggal, prangko wektu, nggawe kode bar urutan otomatis kanthi mung siji klik, teks lengkap utawa baris, teks bunder, kode 1-D lan 2-D, grafis lan foto, dokumen PDF kanthi lapisan sing beda-beda , file grafis (jpg, bmp, lsp), file DXF lan PDF sing ngemot macem-macem lapisan;

8. Ngelingi produksi sing aman, tegese ora mung keamanan operator kanggo nangani sel laser kelas laser 2, nanging uga komponen sing nggunakake kualitas dhuwur lan mula didhukung banget ing produktivitas saben dinane

Spesifikasi:

Dawane gelombang

10.64um

Daya laser

30W / 50W

Area Tandha

80x80mm, 100x100mm, 150x150mm, 175x175mm

Kacepetan Tandha Max

7000mm / s

Baleni Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Watak

0.4mm

Jembar baris Min

0,1mm

Ngatur sawetara daya

0-100%

Pasokan Daya

220V 10A 50Hz

Konsumsi Daya

<1KW

Suhu Mlaku

0-40 ℃

Mode Pendinginan

Pendinginan Udara

Bobot Sakabèhé

150KG

Ukuran Mesin

660mm x 770mm x 1480mm

Conto:

IMG_7831
IMG_8182
IMG_8190

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita