Mesin Tandha Laser Liner Silinder BL-MCS30A

Aplikasi:

Iki minangka spidol laser khusus nganggo rong tandha, dirancang kanggo liner silinder ukiran, ngoptimalake kaping tandha lan nyuda wektu mudhun. Dhiameter liner antara 33mm lan 118mm.


Detail Produk

Tag Produk

1. Struktur endhas kaping pindho ndadekake dandan sing luwih apik, ngoptimalake kaping siklus proses tandha, kanthi menehi tandha ing ndhuwur lan sisih sisih ndhuwur garis;

2. Sistem tandha lan ukiran kabeh digawe saka waja gandheng, digawe dowo lan digiling. Iki bisa ngasilake struktur awet, lan njamin tliti ing proses tandha laser, sanajan ana pengaruh sing ora disengaja utawa owah-owahan panandha sing ora dingerteni;

3.Axis Y kanthi endhas laser diputar 90 derajat kanggo menehi tandha ing sisih sisih liner. Axis Z (stroke 700mm) bisa menehi tandha liner sing dhuwur banget. Axis X (stroke 200mm) bisa dadi fokus ing pelapik kanthi diameter antara 33mm lan 118mm;

4. Cithakan menehi tandha dilengkapi rong sensor sing ngidini piranti lunak ndeteksi liner lan kanthi otomatis miwiti menehi tandha, ora ana operasi ekstra, nambah efisiensi kerja. Lan Mung nalika loro sensor ndeteksi produk bebarengan, proses tandha bakal diwiwiti;

5. Piranti lunak enkripsi kode QR sing dikhususake ing industri otomotif dikembangake adhedhasar syarat klien lan bisa nganyarke gratis seumur hidup, kanthi teknologi proofing kesalahan sing unik, ngindhari tandha baleni lan sing ilang, njamin kualitas menehi tandha. Lan piranti lunak kita bisa antarmuka karo database pelanggan lan katalog informasi produksi internal.

Spesifikasi:

Dawane gelombang

1064nm

Daya laser

30W

Area Tandha

100x100mm

Kacepetan Tandha Max

7000mm / s

Tandha Ambane

0,01-0,3mm

Baleni Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Watak

0,15mm

Jembar baris Min

0,05mm

Ngatur sawetara daya

0-100%

Pasokan Daya

220V 10A 50Hz

Konsumsi Daya

<1.2KW

Suhu Mlaku

0-40 ℃

Mode Pendinginan

Pendinginan Udara

Bobot Sakabèhé

300KG

Ukuran Mesin

990mm x 750mm x 2130mm

Conto:

2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita