Mesin Tandha Laser sing Ditutup Kanthi

  • Fully Enclosed Laser Marking Machine

    Mesin Tandha Laser sing Ditutup Kanthi

    Aplikasi:

    Pelacak produk dadi penting banget ing industri otomotif, ing endi akeh komponen kendaraan asale saka macem-macem pemasok.

    Ngontrol rantai pasokan gedhe tenan penting kanggo nambah produktivitas lan nyuda biaya. Mula, komponen otomotif nggawa kode ID, sing bisa dadi Barcode, Qrcode, utawa DataMatrix. Kode kasebut ngidini sampeyan nglacak pabrikan lan tanggal lan papan produksi komponen kasebut. Kanthi cara iki luwih gampang kanggo ngatasi masalah sing salah, saéngga bisa nyuda risiko kesalahan.

    Piranti lunak tandha khusus BOLN ngasilake kabeh jinis kode, sing cocog karo standar referensi. Kita ngrancang piranti lunak khusus kanggo sesambungan karo database perusahaan utawa pengawas garis. Kajaba iku, piranti lunak kasebut bisa dirancang kanggo operasi ngelingi kanthi otomatis adhedhasar kode sing wis diwaca.