Mesin Marking Laser Gir BL-MG-IPG100W

Aplikasi:

Digunakake khusus kanggo ukiran gir motor baja, ambane ukiran maksimal udakara 0,5mm. Grafis kasebut isih katon jelas sawise proses akeh. Dhiameter sing ditrapake yaiku 50mm-520mm


Detail Produk

Tag Produk

1. Sistem tandha lan ukiran kabeh digawe saka waja gandheng, digawe dowo lan digiling. Iki bisa ngasilake struktur awet, lan njamin presisi sing apik kanggo proses menehi laser, sanajan ana pengaruh sing ora disengaja utawa owah-owahan panandha sing ora dingerteni.

2. Ngadopsi teknologi fokus otomatis canggih, piranti lunak tandha bisa kanthi otomatis ngrekam parameter fokus saben produk. Nalika ngganti macem-macem produk, peralatan bisa nyetel fokus kanthi otomatis tanpa operasi manual

3. Liwat klem pneumatik ing loro-lorone, operator mung kudu masang gir ing platform, banjur peralatan kasebut bakal clamp kanthi otomatis lan ngerteni posisi tengah, ngrampungake masalah menehi tandha offset sing disebabake dening posisi manual lan ningkatake efisiensi menehi tandha

4. Saliyane nambah produktivitas, klien uga pengin bisa mriksa kualitas tandha DataMatrix. Pramila kita nggabungake pamaca ing sangisore kepala laser, sing menehi tampilan wiyar banget, sampurna kanggo maca maneh kode 2D (DMX, QR) uga kanggo menehi centang tandha ing item sing luwih cilik. Piranti lunak khusus kanggo sampeyan ngidini sampeyan langsung ndeleng derajat tandha lan kualitas karya ing monitor.

5. Sumber serat laser 100G IPG sing diimpor bisa ngasilake efek ukiran jero sing luwih apik lan dadi luwih efisien.

6. Piranti lunak tandha khusus sing digandhengake karo sistem MES klien bisa ngunggah data produk lan nyetel posisi tandha kanthi otomatis.

gl (4)
gl (1)

Spesifikasi:

Dawane gelombang

1064nm

Daya laser

100W

Area Tandha

100x100mm

Kacepetan Tandha Max

7000mm / s

Tandha Ambane

0,01-0,5mm

Baleni Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Watak

0,15mm

Jembar baris Min

0,05mm

Ngatur sawetara daya

0-100%

Pasokan Daya

220V 10A 50Hz

Konsumsi Daya

<1.2KW

Suhu Mlaku

0-40 ℃

Mode Pendinginan

Pendinginan Udara

Bobot Sakabèhé

200KG / 800KG

Ukuran Mesin

Gigi gedhe: 1090mm x 1150mm x 1890mm

Gir cilik: 640mm x 800mm x 2100mm

Conto:

gf

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita