Mesin Tandha Laser

  • Fiber Laser Marking Machine BL-MFP20A/30A

    Mesin Tandha Laser Serat BL-MFP20A / 30A

    Aplikasi:

    Digunakake ing chip sirkuit terpadu, aksesoris komputer, bantalan industri, jam tangan, elektronik lan komunikasi, komponen aerospace, suku cadang mobil, peralatan rumah tangga, alat perangkat keras, cetakan, kawat lan kabel, pengepakan panganan, perhiasan, grafis lan tulisan teks ing tembakau lan militer , lan operasi lini produksi massal

  • Portable Fiber Laser Marking Machine BL-PMF30A

    Mesin Tandha Laser Serat Portable BL-PMF30A

    Aplikasi:

    digunakake kanthi akeh ing komponen elektronik, perangkat keras, industri listrik, barang-barang konsumen saben dinane, sensor, suku cadang mobil, elektronik 3C, kerajinan tangan, peralatan presisi, hadiah lan ornamen, peralatan medis, peralatan tegangan rendah, aksesoris kamar mandi, industri baterai, industri TI lsp

  • Desktop Fiber Laser Marking Machine BL-DMF20A

    Mesin Tandha Laser Serat Desktop BL-DMF20A

    Aplikasi:

    Digunakake ing chip sirkuit terpadu, aksesoris komputer, bantalan industri, jam tangan, elektronik lan komunikasi, komponen aerospace, suku cadang mobil, peralatan rumah tangga, alat perangkat keras, cetakan, kawat lan kabel, pengepakan panganan, perhiasan, grafis lan tulisan teks ing tembakau lan militer , lan operasi lini produksi massal

  • CO2 laser marking machine BL-MCO2-30W

    Mesin laser laser menehi BL-MCO2-30W

    Aplikasi:

    Digunakake kanthi akeh ing aksesoris sandhangan, kulit, kemasan omben-omben panganan, komponen elektronik, pamrosesan kerajinan, pamrosesan watu kaca, lan area grafis lan tandha teks lan pemotongan liyane. Iki uga digunakake ing pirang-pirang tandha bahan non-logam, kayata kemasan kertas, produk plastik, label, kain kulit, keramik kaca, plastik resin, produk kayu, papan PCB, lsp.

  • UV Laser Marking Machine BL-MUV-5W

    Mesin Tandha Laser UV BL-MUV-5W

    Aplikasi:

    Utamane ditrapake ing pasar pamrosesan ultra-nggoleki, obat-obatan, kosmetik, video lan tandha permukaan botol kemasan bahan polimer liyane, sing luwih unggul tinimbang nyithak tinta lan tanpa polusi; menehi tandha papan PCB sing fleksibel; ngolah pori-pori mikro lan bolongan buta ing wafer silikon; menehi tandha kode QR kaca kristal cair LCD, doyo ing lumahing gelas; menehi tandha ing lapisan lapisan logam, tombol plastik, komponen elektronik, peralatan komunikasi, bahan bangunan, lsp