Mesin Tandha Laser Nameplate

  • Nameplate Laser Marking Machine BL-PFP30A

    Mesin Tandha Laser Nameplate BL-PFP30A

    Aplikasi:

    Amarga produktivitas minangka salah sawijining syarat sing paling penting kanggo produsen tag, kita wis nggawe sistem sing ngidini manajemen ukiran laser sing gampang, saengga bisa nyuda kerja operator kanthi otomatis proses. Bahan tag utama yaiku aluminium lan stainless steel.