Kabar

  • Application of Laser Technology in Automobile Industry

    Aplikasi Teknologi Laser ing Industri Otomotif

    Ing taun anyar, karo kemajuan terus ilmu lan teknologi, teknologi Manufaktur majeng dituduhake dening teknologi laser wis saya mromosiaken upgrade lan inovasi saka industri mobil, lan aplikasi ing Processing mobil wis dadi liyane lan liyane ekstensif ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara milih mesin tandha laser sing cocog?

    Milih mesin tandha laser padha karo sing biasane tuku.Sing paling apik durung mesthi sing paling larang, lan sing paling larang durung mesthi sing paling cocok.Ayo dadi pirembagan bab sawetara skills tuku mesin laser menehi: 1.Laser sumber mesin menehi Kaping pisanan, conf ...
    Waca liyane
  • IC chips marking by CCD Visual System

    Kripik IC menehi tandha dening Sistem Visual CCD

    Chip minangka operator sirkuit terpadu, sing dipérang dadi sawetara wafer, lan minangka istilah umum kanggo komponen semikonduktor.Chip IC bisa nggabungake macem-macem komponen elektronik ing piring silikon kanggo mbentuk sirkuit, ...
    Waca liyane
  • VIN Code Laser Equipment for Two-wheeled Vehicle Industry

    Peralatan Laser Kode VIN kanggo Industri Kendaraan Roda Loro

    Kanthi tambah akeh nomer mobil ing negara kita, masalah polusi lingkungan sing disebabake dening knalpot mobil saya tambah serius.Mangkono, pamrentah kanthi sregep promosi cara ijo kanggo ngubengi ...
    Waca liyane
  • Laser Anti-counterfeiting Technology for Mask

    Teknologi Laser Anti-pemalsuan kanggo Topeng

    Wiwit wabah COVID-19, topeng wis dadi kabutuhan saben dina kanggo saben wong.Nanging, kesenjangan panjaluk sing gedhe banget nyebabake sawetara vendor ilegal njupuk kauntungan, lan akeh topeng kualitas rendah sing mili menyang pasar.Istilah sing gegandhengan karo "masker palsu...
    Waca liyane