Warta

  • IC chips marking by CCD Visual System

    Kripik IC ditandhani karo System Visual Visual

    Chip minangka operator sirkuit terintegrasi, sing dipérang karo sawetara wafer, lan minangka istilah umum kanggo komponen semikonduktor. Chip IC bisa nggabungake macem-macem komponen elektronik ing piring silikon kanggo mbentuk sirkuit, ...
    Waca liyane
  • VIN Code Laser Equipment for Two-wheeled Vehicle Industry

    Peralatan Laser Kode VIN kanggo Industri Kendaraan Rodha Loro

    Kanthi nambah jumlah mobil ing negara kita, masalah polusi lingkungan sing disebabake dening knalpot mobil saya parah. Mula pamrentah kanthi semangat ningkatake cara ijo supaya bisa mubeng ...
    Waca liyane
  • Laser Anti-counterfeiting Technology for Mask

    Teknologi Anti-pemalsuan Laser kanggo Topeng

    Wiwit pecah COVID-19, topeng dadi kabutuhan saben dina kanggo saben wong. Nanging, jurang permintaan sing gedhe banget nyebabake sawetara vendor ilegal bisa nggunakke, lan akeh topeng kualitas murah wis mili menyang pasar. Istilah sing ana gandhengane karo "topeng palsu ...
    Waca liyane