Kripik IC ditandhani karo System Visual Visual

1

Chip minangka operator sirkuit terintegrasi, sing dipérang karo sawetara wafer, lan minangka istilah umum kanggo komponen semikonduktor. Chip IC bisa nggabungake macem-macem komponen elektronik ing piring silikon kanggo mbentuk sirkuit, supaya bisa nggayuh fungsi tartamtu. Kanggo mbedakake chip, kudu nggawe sawetara tandha, kayata nomer, karakter lan logo. Kanthi karakteristik ukuran cilik lan kepadatan integrasi dhuwur, akurasi pemrosesan chip dhuwur banget. Ngelingi yen produksi chip umume ditindakake ing bengkel tanpa debu, lan panandha kudu permanen lan duwe fungsi anti-pemalsuan, mesin laser marka bakal dadi pilihan pertama.

Titik mesin laser apik banget, sing bisa ngukir spidol permanen, lan karakter sing apik banget lan apik banget, lan ora bakal ngrusak fungsi chip. Mesin tandha chip khusus laser BOLN nggunakake desain modular lan reconfigurable, sing bisa mujudake produksi massal kanthi cepet lan bisa kompatibel karo macem-macem produk kanthi spesifikasi sing beda. Dilengkapi karo sistem pemosisian visi CCD, peralatan iki bisa ngasilake efek tandha laser presisi tinggi lan bebas kesalahan.

58
2

Fungsi inti mesin yaiku fungsi posisi visual CCD, sing bisa kanthi otomatis ngenali fitur produk lan entuk posisi kanthi cepet. Objek cilik uga bisa ditandhani kanthi presisi tinggi. Lan perlengkapan posisi produk ora dibutuhake, nyuda partisipasi Manual lan ningkatake efisiensi kerja.

Produk olahan bisa bentuke bunder, persegi, lan ora teratur. Proses iki cocog banget kanggo produk cilik. Nampan posisi lan peralatan tetep ora dibutuhake kanggo peralatan iki, sing ngoptimalake siklus pamrosesan tandha laser. Wiwit kuwi, produk ukuran cilik ora bakal angel menehi tandha laser. Kanthi sistem posisi visual CCD, "produk cilik" dadi "gedhe". Masalah akurasi sing ora bisa dikendhaleni mesin tandha tradisional bisa ditanggulangi ing kene.

3

Mesin marking laser kanthi visual visual bisa mbukak produk kanthi acak, sadhar karo posisi sing pas lan menehi tandha sing sampurna, sing bisa nambah efisiensi menehi tandha. Ngarahake masalah cara loading sing angel, posisi sing kurang apik, lan kacepetan alon sing disebabake amarga masalah desain perlengkapan, tandha kamera CCD bisa ngatasi kabeh masalah kasebut kanthi nggunakake kamera eksternal kanggo njupuk fitur produk kanthi nyata.

Peralatan laser bisa nemokake sudhut produk lan posisi kanggo entuk tandha sing tepat. Miturut konfigurasi kamera, akurasi tandha bisa dikontrol ing 0,01mm.


Wektu kiriman: Apr-06-2021