Teknologi Anti-pemalsuan Laser kanggo Topeng

Wiwit pecah COVID-19, topeng dadi kabutuhan saben dina kanggo saben wong. Nanging, jurang permintaan sing gedhe banget nyebabake sawetara vendor ilegal bisa nggunakke, lan akeh topeng kualitas murah wis mili menyang pasar. Istilah sing ana gandhengane karo "topeng palsu" lan "penipuan topeng" wis bola-bali muncul ing telusuran panas. Topeng palsu ora mung ora duwe efek proteksi, nanging uga duwe risiko polusi amarga lingkungan produksi sing ora sopan, sing mbebayani banget kanggo kesehatan pribadi. Cara paling langsung kanggo ngenali topeng yaiku mriksa tandha anti-pemalsuan laser.

1
11

Kanggo topeng seri 3M, N95 / KN95, bisa diidentifikasi nganggo label anti-pemalsuan ing kothak topeng. Label topeng asli bakal ngganti warna saka sudhut sing beda, dene label topeng palsu ora bakal ganti warna. Kanggo topeng sing dikemas kanthi akeh, keasliane bisa dibedakake kanthi ngamati tembung ing topeng. Teks topeng 3M nyata ditandhani nganggo laser kanthi garis diagonal, dene sing palsu dicithak nganggo tinta kanthi titik (tandha tinta ora rata).

Kasunyatane, laser sing menehi tandha teknologi anti-pemalsuan ora mung bisa digunakake kanggo ngenali keaslian topeng, nanging uga duwe peran penting ing bidhang panganan, obat-obatan, tembako, kaendahan, lan produk elektronik. Bisa diarani manawa laser sing menehi tandha Anti-pemalsuan teknologi wis digabung karo kabeh aspek urip kita.

Minangka jinis teknologi tandhani laser anyar, efek tandha saka mesin tandha laser serat akurat banget. Baris tandha bisa tekan kelas milimeter utawa mikron, saengga angel ditiru lan ngowahi label. Kanggo bagean-bagean kasebut kanthi wujud cilik lan kompleks, mesin tandha laser serat bisa ngrampungake gaweyan menehi tandha kanthi gampang. Ora mung efek sing apik banget, nanging ora bakal langsung ngubungi obyek, lan ora bakal ngrusak obyek kasebut.

Spidol kasebut permanen lan ora bakal kabur kanthi suwe, dadi spidol kasebut duwe fungsi anti-pemalsuan. Nanging ana kemungkinan palsu. Dadi, ngelingi karakteristik mesin laser sing dikontrol nganggo komputer, laser BOLN ngatur sistem laser marking lan nggandhengake karo sistem database perusahaan. Sawise nggabungake fungsi basis data ing piranti lunak tandha, pelanggan bisa verifikasi kode lan mbedakake keaslian produk. Data anti-pemalsuan bisa arupa kode teks, barcode, DM utawa QR. Kangge, peralatan kasebut dilengkapi pamaca barcode, sing bisa ngenali konten kode kanthi cepet lan verifikasi nilai kode, ngoptimalake wektu siklus produksi lan njaga produk supaya bisa dilacak lan ora bisa dirusak.

bl (2)
bl (1)
bl (3)

Wektu kiriman: Apr-06-2021