Peralatan Laser Kode VIN kanggo Industri Kendaraan Rodha Loro

1

Kanthi nambah jumlah mobil ing negara kita, masalah polusi lingkungan sing disebabake dening knalpot mobil saya parah. Mula pamrentah kanthi semangat ningkatake cara ijo supaya bisa mubeng. Jumlah kendaraan energi anyar ing China saya tambah. Kendaraan roda loro cukup populer ing dalan kutha amarga regane murah lan ukuran kompak. Saiki, mobil listrik roda loro bisa dideleng ing endi wae ing dalan. Nanging kanthi proklamasi GB anyar, negara kasebut mbutuhake kabeh kendaraan roda loro ing dalan kasebut kudu dilisensi.

4

Akibate, warga negara wis ngetrapake prosedur registrasi kendaraan listrik, nanging bakal ana akeh perselisihan antarane pamilik kendaraan listrik lan toko, lan luwih saka separo gegandhengan karo kode VIN, sing fokus ing telung aspek: ora kode VIN ing pigura utawa sertifikat; kode VIN ing pigura ora cocog karo sertifikat; kode VIN digunakake sadurunge. Masalah kasebut disebabake amarga pabrikan kendaraan roda loro durung nindakake aturan enkode VIN kanthi ketat.

666

Babagan fenomena iki, standar nasional sing anyar mbutuhake kabeh kendaraan roda loro diwenehi tandha nganggo kode VIN sing kasusun saka 17 karakter lan nomer sadurunge dikirim. Iki minangka teks khusus kanggo identifikasi kendaraan, kayata "Kertu KTP".

Saiki, kode VIN umume ditandhani kanthi nggunakake dot peen marking machine, nanging standar nasional anyar mbutuhake ambane tandha kudu luwih saka 0.2mm, lan konten tandha bisa digosok. Amarga jerone tandha mesin tandha tandha dot peen ora bisa nggayuh sarat standar nasional sing anyar, karaktere bakal ilang lan ora jelas. Lan mesin kasebut nggawe swara rame, sing wis ngluwihi wates sing bisa ditindakake kuping manungsa, sing nyebabake kesehatan fisik lan mental para pekerja. Mula, laser BOLN wis ngatur mesin tandha kode VIN kanggo industri kendaraan roda loro.

Mesin tandha laser serat digunakake ing komponen elektronik, perangkat keras, industri listrik, barang-barang konsumen saben dinane, sensor, suku cadang mobil, elektronik 3C, kerajinan tangan, peralatan presisi, hadiah lan ornamen, peralatan medis, peralatan tegangan rendah, aksesoris kamar mandhi, industri baterai, industri IT, lsp. Lan karakter tandha cukup jelas, ora gampang dipakai, lan duwe fungsi bukti tamper. Kajaba iku, mesin tandha khusus bisa antarmuka karo sistem MES perusahaan lan njaga supaya kabeh kode VIN bisa dilacak. Laser BOLN duwe mesin tandha kode VIN khusus kanggo akeh perusahaan, kayata YADEA, Segway-Ninebot, Niu Technologies.

gg

Wektu kiriman: Apr-06-2021