Warta Industri

  • Laser Anti-counterfeiting Technology for Mask

    Teknologi Anti-pemalsuan Laser kanggo Topeng

    Wiwit pecah COVID-19, topeng dadi kabutuhan saben dina kanggo saben wong. Nanging, jurang permintaan sing gedhe banget nyebabake sawetara vendor ilegal bisa nggunakke, lan akeh topeng kualitas murah wis mili menyang pasar. Istilah sing ana gandhengane karo "topeng palsu ...
    Waca liyane