Mesin Tandha Laser Serat Portable BL-PMF30A

Aplikasi:

digunakake kanthi akeh ing komponen elektronik, perangkat keras, industri listrik, barang-barang konsumen saben dinane, sensor, suku cadang mobil, elektronik 3C, kerajinan tangan, peralatan presisi, hadiah lan ornamen, peralatan medis, peralatan tegangan rendah, aksesoris kamar mandi, industri baterai, industri TI lsp


Detail Produk

Tag Produk

1. Desain desktop kompak, gampang kanggo transportasi;

2. Mesin tandha desktop bisa cocog karo macem-macem sumber laser daya;

3. Blok optik sing disegel cahya bisa uga tahan debu lan anti geter;

4.Mekanisme ngangkat bar pandhuan dobel duwe kinerja sing luwih stabil;

5. Piranti internal duwe sambungan lemah sing apik lan kemampuan anti-gangguan;

6. Kabinet cilik bisa dilebokake ing jalur produksi.

7. Periode garansi 2 taun lan struktur sing stabil bisa njamin produksi 24/7 lan nyuda resiko gagal produksi minimal

8. Kanthi mesin piranti lunak laser BOLN, data dinamis kayata nomer serial, barcode, kode matriks data, jeneng perusahaan, nomer akeh, lsp bisa ditrapake kanthi gampang lan efisien.

9. Konten tandha kalebu nomer seri, format tanggal, prangko wektu, nggawe kode bar urutan otomatis kanthi mung siji klik, teks lengkap utawa baris, teks bunder, kode 1-D lan 2-D, grafis lan foto, dokumen PDF kanthi lapisan sing beda-beda , file grafis (jpg, bmp, lsp), file DXF lan PDF sing ngemot macem-macem lapisan;

10. Ngelingi produksi sing aman, tegese ora mung keamanan operator kanggo nangani sel laser kelas laser 2, nanging uga komponen sing nggunakake kualitas dhuwur lan mula didhukung banget ing produktivitas saben dinane.

11. Periode garansi 2 taun lan struktur sing stabil bisa njamin produksi 24/7 lan nyuda resiko gagal produksi minimal.

Spesifikasi:

Dawane gelombang

1064nm

Daya laser

20W / 30W / 50W

Area Tandha

50x50mm, 100x100mm, 150x150mm, 175x175mm

Kacepetan Tandha Max

7000mm / s

Tandha Ambane

0,01-0,4mm

Baleni Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Watak

0,15mm

Jembar baris Min

0,05mm

Ngatur sawetara daya

0-100%

Pasokan Daya

220V 10A 50Hz

Konsumsi Daya

<600W

Suhu Mlaku

0-40 ℃

Mode Pendinginan

Pendinginan Udara

Bobot Sakabèhé

50KG

Ukuran Mesin

450mm x 380mm x 210mm

Conto:

sam (2)
sam (1)
sam (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita