Produk

  • Wide Area Laser Marking Machine BL-WA30A

    Mesin Tandha Laser Area Wide BL-WA30A

    Aplikasi:

    Iki minangka mesin sing cocog kanggo menehi laser artikel kanthi ukuran gedhe lan macem-macem bentuk lan kompleks.

    Kekakuan lan presisi sing dhuwur dijamin dening strukture sing digawe saka waja sing dilas, digawe dowo lan digiling, luwih akeh ruangan kanggo gerakan lan luwih kepenak nalika mbukak artikel.

  • Nameplate Laser Marking Machine BL-PFP30A

    Mesin Tandha Laser Nameplate BL-PFP30A

    Aplikasi:

    Amarga produktivitas minangka salah sawijining syarat sing paling penting kanggo produsen tag, kita wis nggawe sistem sing ngidini manajemen ukiran laser sing gampang, saengga bisa nyuda kerja operator kanthi otomatis proses. Bahan tag utama yaiku aluminium lan stainless steel.

  • Fiber Laser Marking Machine BL-MFP20A/30A

    Mesin Tandha Laser Serat BL-MFP20A / 30A

    Aplikasi:

    Digunakake ing chip sirkuit terpadu, aksesoris komputer, bantalan industri, jam tangan, elektronik lan komunikasi, komponen aerospace, suku cadang mobil, peralatan rumah tangga, alat perangkat keras, cetakan, kawat lan kabel, pengepakan panganan, perhiasan, grafis lan tulisan teks ing tembakau lan militer , lan operasi lini produksi massal

  • Portable Fiber Laser Marking Machine BL-PMF30A

    Mesin Tandha Laser Serat Portable BL-PMF30A

    Aplikasi:

    digunakake kanthi akeh ing komponen elektronik, perangkat keras, industri listrik, barang-barang konsumen saben dinane, sensor, suku cadang mobil, elektronik 3C, kerajinan tangan, peralatan presisi, hadiah lan ornamen, peralatan medis, peralatan tegangan rendah, aksesoris kamar mandi, industri baterai, industri TI lsp

  • Desktop Fiber Laser Marking Machine BL-DMF20A

    Mesin Tandha Laser Serat Desktop BL-DMF20A

    Aplikasi:

    Digunakake ing chip sirkuit terpadu, aksesoris komputer, bantalan industri, jam tangan, elektronik lan komunikasi, komponen aerospace, suku cadang mobil, peralatan rumah tangga, alat perangkat keras, cetakan, kawat lan kabel, pengepakan panganan, perhiasan, grafis lan tulisan teks ing tembakau lan militer , lan operasi lini produksi massal

  • CO2 laser marking machine BL-MCO2-30W

    Mesin laser laser menehi BL-MCO2-30W

    Aplikasi:

    Digunakake kanthi akeh ing aksesoris sandhangan, kulit, kemasan omben-omben panganan, komponen elektronik, pamrosesan kerajinan, pamrosesan watu kaca, lan area grafis lan tandha teks lan pemotongan liyane. Iki uga digunakake ing pirang-pirang tandha bahan non-logam, kayata kemasan kertas, produk plastik, label, kain kulit, keramik kaca, plastik resin, produk kayu, papan PCB, lsp.

  • UV Laser Marking Machine BL-MUV-5W

    Mesin Tandha Laser UV BL-MUV-5W

    Aplikasi:

    Utamane ditrapake ing pasar pamrosesan ultra-nggoleki, obat-obatan, kosmetik, video lan tandha permukaan botol kemasan bahan polimer liyane, sing luwih unggul tinimbang nyithak tinta lan tanpa polusi; menehi tandha papan PCB sing fleksibel; ngolah pori-pori mikro lan bolongan buta ing wafer silikon; menehi tandha kode QR kaca kristal cair LCD, doyo ing lumahing gelas; menehi tandha ing lapisan lapisan logam, tombol plastik, komponen elektronik, peralatan komunikasi, bahan bangunan, lsp

  • Fully Enclosed Laser Marking Machine

    Mesin Tandha Laser sing Ditutup Kanthi

    Aplikasi:

    Pelacak produk dadi penting banget ing industri otomotif, ing endi akeh komponen kendaraan asale saka macem-macem pemasok.

    Ngontrol rantai pasokan gedhe tenan penting kanggo nambah produktivitas lan nyuda biaya. Mula, komponen otomotif nggawa kode ID, sing bisa dadi Barcode, Qrcode, utawa DataMatrix. Kode kasebut ngidini sampeyan nglacak pabrikan lan tanggal lan papan produksi komponen kasebut. Kanthi cara iki luwih gampang kanggo ngatasi masalah sing salah, saéngga bisa nyuda risiko kesalahan.

    Piranti lunak tandha khusus BOLN ngasilake kabeh jinis kode, sing cocog karo standar referensi. Kita ngrancang piranti lunak khusus kanggo sesambungan karo database perusahaan utawa pengawas garis. Kajaba iku, piranti lunak kasebut bisa dirancang kanggo operasi ngelingi kanthi otomatis adhedhasar kode sing wis diwaca.

  • Turbochargers Laser Marking and Leakage Test Machine

    Mesin Markup Laser Turbocharger lan Mesin Tes Kebocoran

    Aplikasi:

    Digunakake khusus kanggo menehi tandha volume turbocharger, verifikasi kualitas kode lan nglakokake Tes Kebocoran ing komponen. Mesin kasebut kudu cocog karo jalur produksi lan antarmuka karo database pelanggan.

  • Gear Shaft Laser Marking Machine BL-MGS-IPG100W

    Mesin Tandha Laser Gear Shaft BL-MGS-IPG100W

    Aplikasi:

    Digunakake khusus kanggo poros gir motor baja, ambane engraving maksimal udakara 0,5mm. Grafis kasebut isih katon jelas sawise proses akeh. Dhiameter sing ditrapake yaiku 33mm-650mm

  • Gear Laser Marking Machine BL-MG-IPG100W

    Mesin Marking Laser Gir BL-MG-IPG100W

    Aplikasi:

    Digunakake khusus kanggo ukiran gir motor baja, ambane ukiran maksimal udakara 0,5mm. Grafis kasebut isih katon jelas sawise proses akeh. Dhiameter sing ditrapake yaiku 50mm-520mm

  • Die Castings Laser Marking Machine

    Mesin Tandha Laser Casting Die

    Aplikasi:

    Digunakake khusus kanggo laser menehi tandha kode DataMatrix lan senar teks ing casting mati, kanthi sistem produktivitas dhuwur sing bisa digunakake karo robot lan verifikasi kualitas sawise menehi kode.

  • Cylinder Liner Laser Marking Machine BL-MCS30A

    Mesin Tandha Laser Liner Silinder BL-MCS30A

    Aplikasi:

    Iki minangka spidol laser khusus nganggo rong tandha, dirancang kanggo liner silinder ukiran, ngoptimalake kaping tandha lan nyuda wektu mudhun. Dhiameter liner antara 33mm lan 118mm.

  • Aluminum Profile Laser Marking Machine BL-MA30A

    Mesin Marking Laser Profil Aluminium BL-MA30A

    Aplikasi:

    Mesin kasebut utamane ditrapake kanggo menehi tandha profil aluminium ing garis, digabungake menyang rantai produksi gedhe. Dawane udakara udakara 3,1 meter, ditandhani saben 5mm. Lini produksi udakara 3 nganti 5 meter per menit.