Mesin Markup Laser Turbocharger lan Mesin Tes Kebocoran

Aplikasi:

Digunakake khusus kanggo menehi tandha volume turbocharger, verifikasi kualitas kode lan nglakokake Tes Kebocoran ing komponen. Mesin kasebut kudu cocog karo jalur produksi lan antarmuka karo database pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

1. Mesin laser markup sing dilengkapi sistem tes ATEQ Leakage, laser serat optik 30Watt lan maca sing wis diverifikasi mutu.

2. Struktur mesin digawe saka baja lan kabin marking duwe lawang ngarep kanthi otomatis, dilengkapi alangan optik sing nglindhungi operator nalika mbukak komponen kasebut.

3. Mesin kasebut uga cocog kanggo menehi laser volume sing beda-beda: bisa uga kanthi ngganti posisi sirah laser kanthi otomatis.

4. Ana rong piston sing nutup kamar volute kanggo nindakake Tes bocor ing kabin.

5. Mesin kasebut digandhengake karo ATEQ kanggo verifikasi asil tes kanggo loro output (adhedhasar permukaan, tekanan udara kanthi otomatis diatur karo katup solenoid).

6. Yen asil Tes Kebocoran negatif, komponen kasebut bakal ditolak. Yen asile positif, mesin bakal nganggo marka laser. Sawise kualitas tandha wis diverifikasi, sing maca kode bakal bali menyang posisi lan piston bakal ngeculake komponen kasebut.

7. Mesin kasebut uga bisa ngunggah data tandha lan asil tes kebocoran menyang sistem manajemen pelanggan. Kanthi cara iki, basis data pelanggan internal tetep dianyari karo data sing bisa dilacak relatif marang saben komponen sing diproduksi lan bisa dilacak bali menyang asale yen ana kerusakan produk.

Spesifikasi:

Dawane gelombang

1064nm

Daya laser

30W

Area Tandha

100x100mm

Kacepetan Tandha Max

7000mm / s

Tandha Ambane

0,01-0,3mm

Baleni Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Watak

0,15mm

Jembar baris Min

0,05mm

Ngatur sawetara daya

0-100%

Pasokan Daya

220V 10A 50Hz

Konsumsi Daya

<1.2KW

Suhu Mlaku

0-40 ℃

Mode Pendinginan

Pendinginan Udara

Bobot Sakabèhé

700KG

Conto:

DCIM(2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita