Mesin Tandha Laser UV BL-MUV-5W

Aplikasi:

Utamane ditrapake ing pasar pamrosesan ultra-nggoleki, obat-obatan, kosmetik, video lan tandha permukaan botol kemasan bahan polimer liyane, sing luwih unggul tinimbang nyithak tinta lan tanpa polusi; menehi tandha papan PCB sing fleksibel; ngolah pori-pori mikro lan bolongan buta ing wafer silikon; menehi tandha kode QR kaca kristal cair LCD, doyo ing lumahing gelas; menehi tandha ing lapisan lapisan logam, tombol plastik, komponen elektronik, peralatan komunikasi, bahan bangunan, lsp


Detail Produk

Tag Produk

1. Kualitas sinar laser sing unggul, titik sing cukup cilik, entuk efek tandha sing apik banget

2.Zona sing kena pengaruh panas cilik banget lan tanpa efek termal. Bahan tandhane ora bakal entek lan dibakar

3. Cepet menehi tandha kacepetan lan efisiensi kerja sing dhuwur;

4. Mesin kabeh stabil ing kinerja, kanthi konsumsi daya sithik lan operasi online jangka panjang.

5. Dirancang kanggo lingkungan pabrikan industri, konstruksi kualitas tinggi uga memenuhi kabeh persyaratan gegayutan karo keandalan lan kekuwatan standar industri sing dhuwur. Akeh sumber laser sing ngidini menehi tandha sing tepat ing permukaan sing beda.

6. Kanthi mesin piranti lunak laser BOLN, data dinamis kayata nomer seri, barcode, kode matriks data, jeneng perusahaan, nomer akeh, lsp bisa ditrapake kanthi gampang lan efisien.

7. Konten tandha kalebu nomer seri, format tanggal, prangko wektu, nggawe kode bar urutan otomatis kanthi mung siji klik, teks lengkap utawa baris, teks bunder, kode 1-D lan 2-D, grafis lan foto, dokumen PDF kanthi lapisan sing beda-beda , file grafis (jpg, bmp, lsp), file DXF lan PDF sing ngemot macem-macem lapisan;

8. Ngelingi produksi sing aman, tegese ora mung keamanan operator kanggo nangani sel laser kelas laser 2, nanging uga komponen sing nggunakake kualitas dhuwur lan mula didhukung banget ing produktivitas saben dinane

Spesifikasi:

Dawane gelombang

355nm

Daya laser

3W / 5W / 8W / 10W

Area Tandha

50x50mm, 100x100mm, 150x150mm, 175x175mm

Kacepetan Tandha Max

7000mm / s

Baleni Akurasi Posisi

± 0,01mm

Jembar baris Min

0,01mm

Ngatur sawetara daya

0-100%

Pasokan Daya

220V 10A 50Hz

Konsumsi Daya

<1.2KW

Suhu Mlaku

15-35

Mode Pendinginan

Cooling Banyu

Bobot Sakabèhé

150KG

Ukuran Mesin

660mm x 770mm x 1480mm

Conto:

1
2
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita