Mesin Tandha Laser Area Wide BL-WA30A

Aplikasi:

Iki minangka mesin sing cocog kanggo menehi laser artikel kanthi ukuran gedhe lan macem-macem bentuk lan kompleks.

Kekakuan lan presisi sing dhuwur dijamin dening strukture sing digawe saka waja sing dilas, digawe dowo lan digiling, luwih akeh ruangan kanggo gerakan lan luwih kepenak nalika mbukak artikel.


Detail Produk

Tag Produk

Sistem 1.5 sumbu, daya lan kontrol PC, kanggo menehi tandha bagean saka macem-macem wujud lan ukuran lan / utawa palet kanthi akeh barang;

2. Sistem tandha lan ukiran kabeh digawe saka waja gandheng, digawe dowo lan digiling. Iki bisa ngasilake struktur awet, lan njamin tliti ing proses tandha laser, sanajan ana pengaruh sing ora disengaja utawa owah-owahan panandha sing ora dingerteni;

3. Sistem sumbu XYZ lan pangkalan sing dipasang, kalorone digawe saka waja las, nggawe saben bagean panandha stabil banget. Sacara praktis ora ana getaran sumbu Z sajrone gerakan sumbu X, utawa miring sajrone gerakan sumbu Y;

4. Axis X (stroke 1200mm), sumbu Y (stroke 800mm), saengga bisa fokus kanggo menehi tandha ing area 1200mmx500mm. Axis z (stroke 200mm) bisa menehi tandha artikel kanthi dhuwur sing beda. Kajaba iku, kepala laser bisa diatur kanthi otomatis miturut dhuwur produk sing beda.

5. Piranti lunak tandha khusus dikembangake adhedhasar syarat klien lan bisa nganyarke gratis seumur hidup, kanthi teknologi proofing kesalahan sing unik, ngindhari tandha baleni lan ora ana, kanggo njamin kualitas tandha. Lan piranti lunak kita bisa antarmuka karo database pelanggan lan katalog informasi produksi internal.

Spesifikasi:

Dawane gelombang

1064nm

Daya laser

30W

Area Tandha

1200mmx500mm

Kacepetan Tandha Max

7000mm / s

Tandha Ambane

0,01-0,3mm

Baleni Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Watak

0,15mm

Jembar baris Min

0,05mm

Ngatur sawetara daya

0-100%

Pasokan Daya

220V 10A 50Hz

Konsumsi Daya

<600W

Suhu Mlaku

0-40 ℃

Mode Pendinginan

Pendinginan Udara

Bobot Sakabèhé

400KG

Conto:

3
1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita